Wij kunnen u helpen.

De diensten van Stoomie zijn veelzijdig. Wij zetten ons in om ervoor te zorgen dat al onze klanten, zowel bedrijven, organisaties als particulieren, profiteren van een professionele service van A tot Z.

Wij kunnen u helpen.

Bij Stoomie zijn we trots op de hoogwaardige service die we leveren aan bedrijven, organisaties en instellingen. Onze zakelijke dienstverlening staat garant voor de hoogste kwaliteit, en we plannen zorgvuldig afspraken om een ​​soepele werking te waarborgen. Bovendien bieden we onze diensten ook aan particulieren, met een sterke toewijding aan het handhaven van uitzonderlijke kwaliteitsnormen. Wij zijn trotse leden van de Federatie Textielmanagement (FTN), de opvolger van de Nederlandse Vereniging van Wasserijen, en van de Consumentenbond. Al onze professionele activiteiten worden streng gecontroleerd door Ecolab, inclusief halfjaarlijks bacteriologisch onderzoek door experts.

Wasserij

Bij Stoomie zijn we gespecialiseerd in de professionele verzorging van wasgoed voor instellingen zoals verpleeghuizen en bejaardentehuizen, maar ook voor particulieren. Daarnaast bedienen we andere sectoren met linnengoed voor de horeca en diverse soorten werkkleding. Voor elke was die een deskundige en professionele reiniging nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres.

Ophaalservice voor wasgoed

Bij Stoomie begrijpen we dat uw tijd kostbaar is. Daarom bieden wij een handige ophaalservice voor uw wasgoed aan, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Onze professionele chauffeurs halen uw wasgoed op een vooraf afgesproken tijdstip op en zorgen ervoor dat het grondig en deskundig wordt gereinigd.Onze service is ontworpen om uw leven gemakkelijker te maken. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het transport van uw wasgoed. Of u nu een drukke professional, een organisatie of een particulier bent, wij passen ons aan uw schema aan en bieden flexibele oplossingen die bij uw behoeften passen.

Professionele stomerij

Soms kunnen onze wasservices niet al uw wensen vervullen, zoals het stomen van kleding. Om een uitgebreide service te bieden, werken we samen met Stomerij Medoclean, een van de meest innovatieve en kwaliteitsgerichte stomerijen. Dankzij deze samenwerking kunnen wij uw gestoomde artikelen binnen drie werkdagen tegen een vriendelijk tarief bij u retourneren. Voor noodgevallen hebben wij speciale regelingen om het proces te versnellen. Bovendien werken wij samen met specialisten in het reinigen van leer en suède. Houd er rekening mee dat de behandeling van deze materialen meer tijd in beslag neemt.

Begeleiding, aanbevelingen en inzichten

Stoomie staat klaar om u te helpen bij problemen met hardnekkige vlekken of als u twijfelt of u deze zelf kunt behandelen. Aarzel niet om ons te contacteren voor deskundige begeleiding en gespecialiseerde behandelingen voor specifieke materialen. Hoewel wij niet altijd een oplossing kunnen garanderen, doen wij ons uiterste best om u zo goed mogelijk te helpen. Voor meer informatie of advies over de diensten van Stoomie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn er om u geheel vrijblijvend te helpen.

Stoomie verzorgt al jaren onze bedrijfskleding. Wij zijn zeer tevreden en waarderen hun persoonlijke service.

– Sonja, klant van Stoomie

Stoomie

Stomerij & wasservice aan huis!
Regel het nu makkelijk online. Opgehaald en tot uw voordeur
weer afgeleverd binnen 48 uur.

Scroll to Top